Category: News

Actorul Ben Stiller va regiza filmul „The Champions”, adaptare a serialului de spionaj omonim din anii 1960, în care va juca alături de Cate Blanchett.

Cate Blanchett va fi producător prin compania sa, Dirty Films, la fel şi Stiller, prin Red Hour Productions. Lungmetrajul va fi produs şi de ITV Studios America şi New Republic Pictures.

Filmul „The Champions”, omagiu adus serialului lui Dennis Spooner, urmăreşte trei agenţi ai Naţiunilor Unite al căror avion se prăbuşeşte în Himalaya. Salvaţi de o civilizaţie avansată care trăieşte în secret în Tibet, ei primesc abilităţi intelectuale şi fizice amplificate. Când agenţii revin în lumea de afară, ei le folosesc pentru a deveni apărători ai legii, ordinii şi dreptăţii.

„«Champions» este o nestemată de mult uitată care va încânta o nouă generaţie în acelaşi mod ciudat şi extraordinar cum a făcut-o serialul în cazul nostru. Aşteptam să lucrez cu Ben de ceva vreme – regizorul şi actorul. Este unul dintre cei mai implicaţi şi versatili regizori de azi. Oricine care poate face şi «Zoolander» şi «Escape at Dannemora» este o forţă creatoare de luat în seamă”, a transmis Blanchett.

Stiller a adăugat: „Sunt un mare fan al lui Cate de multă vreme”.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *