Category: News

Lungmetrajul „Dune” (Warner Bros.), regizat de Denis Villeneuve, cu Timothée Chalamet şi Rebecca Ferguson în distribuţie, a avut, în weekendul de lansare, încasări de 40,1 milioane de dolari la box office-ul nord-american după ce a rulat în 4.125 de cinematografe.

„Dune”, adaptare pentru ecran a romanului SF scris de Frank Herbert, a avut un debut respectabil la box office în condiţiile pandemiei. Filmul a debutat simultan la HBO Max, fapt care ar fi contribuit la scăderea vânzării de bilete în cinematografe.

Filmul horror „Halloween Kills” (Universal), cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a coborât pe locul doi în clasament, în al doilea weekend de la lansare, înregistrând 14,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. În total, filmul a avut încasări de 73,1 milioane de dolari.

„No Time to Die”, al 25-lea lungmetraj din seria „James Bond”, a coborât două locuri în clasamentul nord-american. În al treilea weekend, producţia MGM a avut 11,8 milioane de dolari. Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 îi are în distribuţie pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz. La nivel mondial, filmul a strâns 350 de milioane de dolari.

Citeste continuarea pe news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *