Category: News

Cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti (BIEFF), eveniment dedicat noilor forme de explorare a limbajului cinematografic, va avea loc între 17 şi 21 noiembrie.

„Are we human?” – tema ediţiei din acest an – este întrebarea la care spectatorii vor căuta răspunsuri împreună cu artiştii invitaţi la festival, prin intermediul unui amplu program de proiecţii, instalaţii şi dezbateri, organizate la Cinemateca Eforie, Cinema „Elvire Popesco” şi la Muzeul Naţional de Artă al României, în Sala Auditorium.

Programul şi abonamentele BIEFF.11 vor fi disponibile în curând pe www.bieff.ro.

Festivalul îşi continuă la această ediţie misiunea de a explora perspective unice asupra unor subiecte relevante pentru societatea contemporană, creând un spaţiu favorabil dezbaterii şi dialogului. Tema în jurul căreia va fi construită experienţa de festival în 2021 se întoarce asupra unui subiect îndelung dezbătut în ultimele două milenii, dar care a devenit cu atât mai urgent odată cu accelerarea evoluţiei tehnologiei: identitatea fiinţei umane. Printr-o selecţie generoasă de filme prezentate şi premiate în cadrul evenimentelor cinematografice din întreaga lume, însoţite de o serie de discuţii şi dezbateri la care vor participa creatorii acestora, spectatorii din Bucureşti sunt invitaţi să exploreze abordări inovatoare ale umanităţii şi a fragilităţii ei.

Citeste continuarea pe news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *