Category: News

„No Time to Die”, ultimul film din franciza „James Bond” cu Daniel Craig, lansat în România pe 30 septembrie, a avut încasări totale la box office-ul românesc de 1.350.000 de lei.

Lansarea filmului „No Time to Die / Nu e vreme de murit” a obţinut cifre incredibile şi a stabilit la debutul în cele 54 de pieţe numeroase recorduri de încasări în weekend-ul de lansare.

„No Time To Die” a fost cel mai aşteptat film din seria „James Bond”, iar după o amânare de 18 luni provocată de pandemie, Daniel Craig îşi ia rămas bun de la rolul pe care l-a interpretat în ultimii 16 ani.

„No Time To Die” este al cincilea film din serie şi ultimul care îl are protagonist pe Daniel Craig, cel de-al şaptelea actor care-l joacă pe spionul britanic. Actorul a mai jucat în „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008), „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).

Cel de-al 25-lea film James Bond este primul titlu de la Hollywood din epoca pandemiei care a depăşit 119 de milioane de dolari în weekend-ul de debut în străinătate, fără lansarea pe piaţa din China.

Citeste continuarea pe news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *