Category: News

Noul film va fi inspirat de drama romantică din 1992, în care artista a jucat alături de Kevin Costner. Lungmetrajul a generat încasări de peste 400 de milioane de dolari, la nivel global, şi a fost însoţit de cea mai bine vândută coloană sonoră a tuturor timpurilor, cu mai multe piese originale cântate de Houston care au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate.

Lawrence Kasdan, care a scris şi produs originalul, împreună cu Dan Lin şi Jonathan Eirich de la Rideback vor fi producătorii noului film.

Până în prezent  nu a fost ales niciun actor pentru distribuţie.

Premiera spectacolului „The Inheritance”, după textul lui López, a avut loc în 2018, la Young Vic din Londra, unde textul a fost caracterizat drept „cea mai importantă piesă de teatru american a secolului”. A ajuns apoi pe West End, iar pe Broadway a avut premiera în toamna lui 2019.

Spectacolul a primit Olivier Award, Drama Desk Award, Evening Standard Theatre Award, London Critics’ Circle Award, Outer Critics Circle Award, Drama League Award, GLAAD Media Award, WhatsOnStage Award şi South Bank Sky Arts Award. López este primul scriitor latino-american ce câştigă oricare dintre aceste premii pentru „cea mai bună piesă”.

Între lucrările lui prezentate în afara Broadway se numără „The Whipping Man” şi „The Legend of Georgia McBride”. El a mai semnat „Somewhere” şi „Reverberation” (Hartford Stage), „The Sentinels” (Headlong Theatre, Londra) şi „Zoey’s Perfect Wedding” (Denver Center).

În prezent, López scrie o adaptare muzicală a filmului „Unora le place jazzul/ Some Like It Hot”.

Toamna trecută, el a semnat un acord cu Amazon Studios pentru proiecte de televiziune. López scrie şi o adaptare pentru lungmetraj a romanului „Leading Men”, care e centrat pe autorul „A Streetcar Named Desire” şi „Cat on a Hot Tin Roof”, Tennessee Williams, şi partenerul lui, Frank Merlo. Luca Guadagnino şi Peter Spears produc proiectul pentru Searchlight.

sursa: news.ro

foto: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *