Category: News

Trupele RoadkillSoda şi Cosmos în Buzunar vor deschide concertul pe care grupul rock Alternosfera îl va susţine la Bucureşti pe 17 septembrie.

Alternosfera va concerta la Arenele Romane, eveniment care este descris drept o producţie specială, cu proiecţii dedicate şi un program extins.

În deschidere vor cânta RoadkillSoda din Bucureşti şi Cosmos în Buzunar din Chişinău.

Cel mai recent album semnat RoadkillSoda, „Sagrada” (2020), al şaselea material al trupei stoner, conţine 12 piese şi a fost lansat în format vinil şi online.

Cosmos în Buzunar reprezintă un proiect muzical independent, înfiinţat în martie 2016. Muzica trupei este o combinaţie de stiluri, de la cold wave, synth wave, synth-pop, electronică, IDM, ambient la progressive techno.

Alternosfera a fost înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova şi a lansat şase albume şi un EP.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 74 şi 149 de lei. La acces, preţul lor va fi de 90 – 160 de lei. La preţul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet, de 5 lei.

sursa: news.ro

sursa foto: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *