Category: News

Doi politicieni din Republica Moldova s-a luat la bataie intr-un studio TV. Cuvântul ”lepădătură”, folosit de Sergiu Tofilat împotriva lui Ghenadie Cosovan, a provocat o altercație în studioul postului Jurnal TV, marți seară, fiind nevoie în final și de intervenția medicilor.

În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, fost consilier prezidențial, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă, anunță tv8.md. Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. Nervos, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă, iar ca reacție Sergiu Tofilat l-a lovit cu pumnul pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Unul dintre invitații prezenți în platou, membrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Dorin Chirtoacă, a scris pe rețelele sociale că a intervenit ambulanța, pentru a acorda primul ajutor medical lui Ghenadie Cosovan. „În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că „totul e bine când se termină cu bine”, a anunțat Jurnal TV. După câteva minute, cei doi și-au dat mâna.

sursa: g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *