Category: News

La 40 de ani de la lansarea „Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute”, Harrison Ford a început săptămâna aceasta filmările în Anglia la „Indiana Jones 5”.

Starul american în vârstă de 78 de ani – care va împlini 80 în momentul lansării filmului – apare în costum, cu pălăria sa şi biciul celebre, în imagini la filmări difuzate pe reţelele de socializare.

Realizat de James Mangold, „Indiana Jones 5” a avut un parcurs dificil. Lui Steven Spielberg nu i-a plăcut scenariu aşa că a renunţat la regie, dar va fi producător, împreună cu Kathleen Kennedy, Frank Marshall şi Simon Emanuel. Proiectul a aşteptat 13 ani, după lansarea celei de-a patra părţi.

Actorul danez Mads Mikkelsen, precum şi Phoebe Waller-Bridge, vor fi pe genericul acestui film a cărei poveste este încă secretă.

A cincea parte din franciză este prevăzută să fie lansată în iulie 2022.

„Raiders of the Lost Ark” a fost lansat în 1981. I-au urmat „Indiana Jones and the Temple of Doom” (1984) şi „Indiana Jones and the Last Crusade” (1989). Cel mai recent, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” (2008), a avut un succes uriaş, cu încasări de 790 de milioane de dolari.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *