Category: News

Actriţa engleză Kate Winslet a obţinut suma de 5,3 milioane de dolari pentru penthouse-ul din Manhattan (New York) pe care l-a cumpărat în urmă cu aproximativ 17 ani, potrivit dirt.com.

Locuinţa cu suprafaţă de peste 900 de metri pătraţi se află în cartierul Chelsea, înconjurată de galerii de artă, şi a fost listată la 5,69 milioane de dolari în urmă cu şase luni.

Winslet şi regizorul Sam Mendes, fostul ei soţ de care s-a despărţit în urmă cu mai mult de zece ani, au cumpărat penthouse-ul în 2004, cu 4,99 milioane de dolari.

Ea a cumpărat partea lui Mendes în 2012, la un an după divorţ, şi, de atunci, actriţa a închiriat locuinţa. Cel mai recent, în 2017, ea era disponibilă la preţul de 20.000 de dolari/ lună.

Locuinţa are trei dormitoare şi trei băi şi jumătate, tavane şi ferestre înalte, dar şi o terasă generoasă.

Kate Winslet, de şapte ori nominalizată la Oscar şi premiată pentru rolul din „The Reader”, este căsătorită acum cu Edward Abel Smith, nepot al miliardarului Richard Branson, şi ei locuiesc în principal în Marea Britanie, în apropierea West Wittering (Sussex), proprietate pe care ea a cumpărat-o în 2011 pentru aproximativ 3,25 milioane de lire sterline.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *