Category: News

Organizatorii au pregătit 10 zile cu peste 400 de evenimente în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida.

Evenimentele Electric Castle se vor desfășura  în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida.

Începând cu data de 10 iunie oamenii vor putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro.

Organizatorii vor anunța în zilele următoare lista completă de artiști care vor urca pe scenele din Cluj și Bonțida.

10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida – EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live și își doresc să se reconecteze.

Electric Castle devine primul festival de muzica din Romania accesibil  persoanelor cu deficiente de auz - Campuscluj.ro

Castelul Banffy din Bonțida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 și 15 august.

Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle și cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend.

Festivalul Electric Castle la Bontida judetul Cluj - Editia II

EC_Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle.

Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit.

Anul 2019 a fost unul de vis pentru Electric Castle, iar la începutul lui 2020 a venit și recunoașterea pentru acest lucru. Festivalul a castigat pentru prima data un premiu la European Festival Awards. Se pare ca si 2021 va fi cu totul special. Asteptam cu nerabdare.

Vezi si:

https://www.capital.ro/exclusiv-cum-a-ajuns-electric-castle-un-fenomen-premiat-la-nivel-international-ce-pregatesc-organizatorii-pentru-2020.html

 

Sursa capital.ro

(Foto: clujlife.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *