Category: Concursuri

Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume. Atmosfera deosebită, relaxantă și exclusivistă, va face din sejurul dumneavoastră o poveste pe care nu o veți uita niciodată, în care veți dori să rămaneti.

Grand Hotel Minerva – singura perlă de pe Valea Cernei și un mare trofeu: prezența în top 20 cele mai bune spa-uri din Europa! Un clasament care nu a fost realizat de nimeni altul decât de celebrul cotidian „The Guardian”. Cu o înfățișare complet nouă si un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA a adăugat 4 stele stațiunii Băile Herculane.

www.hotelminerva.ro

 

REGULAMENT CONCURS:

 

Art. 1 Organizator

Concursul „Castiga un sejur la Hotel Minerva” este organizat de Hotel Minerva SRL cu punctul de lucru in Strada Raului, nr.419, Craiova, Dolj, înregistrată la ORC sub nr. J16/1906/2017, CUI RO37889272, reprezentata prin Catalina Iovan, denumita in continuare Organizator și Media Sud Europa S.A. persoana juridica română cu sediul în Bucuresti, Str. Cristian Popisteanu, Nr 2-4 Sect. 1, Pct. de lucru Craiova, Str. Campia Islaz, Nr 97A, cod unic de inregistrare 6313740, J40/8459/2001 prin intermediul postului Radio Sud.

 

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toți ascultătorii care sună la Radio Sud și răspund corect la întrebarea anunțată pe post de catre redactorii muzicali. Fiecare dintre ei poate suna o singura dată. Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si ai organizatorului, si nici rudele acestora de gradul I.

 

Art. 3 Procedura concursului

In perioada 4-17 mai 2021 redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunța concursurile, precum și premiile oferite de organizator, trecute în Anexa 1.

 

a) Potențialii caștigatori vor fi anunțați în direct, pe Radio Sud, 97,4FM, în urma încheierii fiecarei etape de concurs în parte.

 

b) Unul dintre ei, va caștiga marele premiu, în urma extragerii din data de 17 mai 2021. Caștigatorul va fi ales random în urma extragerii video realizată de redactorii Radio SUD. Acesta și încă o persoană vor beneficia de un sejur de 2 zile, în cameră dublă la Grand Hotel Minerva, cu demipensiune și acces la facilități.

 

c) La concurs pot suna sau participa maxim 2 membri ale aceleiași familii.

 

d) Premiul se ridică obligatoriu în decurs de 30 de zile din ziua în care persoana castigatoare a fost anunțată ca premiul îl așteaptă la sediul Radio Sud.

 

e) Pentru ridicarea premiului, castigatorul se va prezenta personal la sediul Radio Sud Craiova – Strada Campia Islaz, Nr 97A –  cu B.I./C.I. asupra lor.

 

f) Premiile la Radio Sud se pot ridica in zilele de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00.

 

 Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispozitia participantilor, gratuit.

Participantii sunt obligati sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului regulament.

 

Art. 5 Incetarea concursului

Organizatorul poate decide intreruperea temporara sau incetarea desfasurarii concursului din diferite motive.

Concursul mai poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forță majoră.

 

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii apărute între organizator si participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă; in cazul in care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecatoresti din Craiova.

 

 Anexa 1

Premii concurs:

Sejur 2 zile, cameră dubla Grand Hotel Minerva, cu demipensiune și acces la facilități.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *