Category: News

Magia lui Harry Potter ajunge si la New York pe 3 iunie odata cu deschiderea magazinului emblematic langa cladirea Flatiron, pe Broadway. Cladirea are trei etaje si peste 21.000 de metri patrati si va gazdui sub un singur acoperis cea mai mare colectie de produse Harry Potter si Fantastic Beasts.

960x0 (1)

Interiorul are 15 zone tematice diferite, cu elemente magice – multe dintre ele nu sunt disponibile in niciun alt lo, inclusiv baghetele personajelor din productiile Harry Potter.

Noi, la Warner Bros., suntem intr-o pozitie foarte privilegiata de a lucra direct cu regizorii (…) Datorita acestei colaborari, aducem recuzita autentica care provine direct din filme si, de asemenea, recreatii autentice. Din filmele Harry Potter, veti putea gasi bagheta autentica a lui Harry expusa, precum si cea a lui Ron, Hermoine si cele ale lui Dumbledore. Avem originalul Snitch, toiagul de matura al lui Harry si multe altele,” a declarat pentru publicatia Entertainment Weekly Karl Durrant, VP si General Manager al Warner Bros. Retail Destinations.

Acesta a povestit si ca in viitorul apropiat vor exista si experiente de realitate virtuala in care fanii vor putea zbura in noi aventuri in lumea vrajitorilor.

„Una dintre experientele de realitate virtuala va duce calatorul intr-o calatorie in jurul orasului Hogwarts si o alta experienta care va pune utilizatorul pe o matura unde se poate zbura peste raul Tamisa din Londra”, a adaugat Karl Durrant.

Magazinul va avea si articole unice la vanzare care nu pot fi achizitionate in alta parte si este singurul loc in care „vrajitorii” isi pot personaliza baghetele. Desi majoritatea articolelor de vanzare sunt disponibile doar pentru cumparare in magazin, o cantitate limitata de articole sunt disponibile acum si prin intermediul www.HarryPotterShop.com.

960x0

O noua serie “Harry Potter” este in discutii pentru TV. HBO urmeaza sa difuzeze proiectul.

Urmand exemplul “Game of Thrones”, seria Harry Potter ar putea avea o continuare pe TV,  conform unor surse ale publicatiei Hollywood Reporter. Proiectul a fost descris ca fiind “inca la inceput”, insa o serie de intalniri intre reprezentantii Warner Bros si HBO au avut loc pentru a gasi unghiul potrivit de abordare a unei posibile noi serii Harry Potter.

Desi a rulat si pe majoritatea televiziunilor comerciale, seria initiala Harry Potter a fost gandita pentru marele ecran, datorita efectelor speciale folosite in film. O continuare a lui Harry Potter special pentru TV este posibil sa fie o miscare inevitabila, mentioneaza aceeasi publicatie.

Harry Potter at 40: would he be a financial wizard? | Financial Times

A sari Repede îmbrăcăminte harry potter y la piedra filosofal hd -  casacautatoruluideaur.ro

Seria “Harry Potter” a scriitoarei J.K. Rowling ii are ca protagonisti pe Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) si Emma Watson (Hermione Granger).

Toate cele opt volume ale seriei sunt deja ecranizate. Povestea se desfasoara in cea mai mare parte la Hogwarts, Scoala de Magie, Farmece si Vrajitorii, o scoala pentru tinerii vrajitori si magicieni. Punctul central al povestii il reprezinta conflictul dintre Harry si vrajitorul malefic Lord Voldemort, care i-a ucis pe parintii lui Harry in misiunea sa de a cuceri lumea vrajitoriei.

Joanne Rowling, cunoscuta ca J.K. Rowling este o autoare britanica, autoarea romanelor de fantezie “Harry Potter”, scrise dupa o idee care i-a venit intr-o calatorie cu trenul de la Manchester la Londra in 1990.

Volumele din seria “Harry Potter” au castigat numeroase premii, s-au vandut in mai mult de 500 de milioane de exemplare si au fost ecranizate in 8 filme. Este cea mai bine vanduta autoare din UK, iar in octombrie 2010 a fost numita “Cea mai influenta femeie din Marea Britanie”. De-a lungul timpului a sustinut mai multe organizatii de caritate, printre care “Comic Relief”, “One Parent Families” si “Multiple Sclerosis Society of Great Britain”, iar din 2004 este cofondator al fundatiei de caritate, “Lumos”, alaturi de Emma Nicholson (politician britanic).

Lansata in iulie 2007, ultima carte Harry Potter, „Harry Potter si Talismanele Mortii”, este cea mai repede vanduta carte din toate timpurile, in 11 milioane de copii in prima zi de la lansarea in Regatul Unit si SUA.

De-a lungul unui an, cand Rowling termina de scris ultima carte, si-a permis sa fie filmata pentru un documentar care a rulat in Marea Britanie pe canalul ITV pe 30 decembrie 2007. Intitulata „J. K. Rowling… A Year In The Life”, productia o prezinta pe faimoasa autoare intorcandu-se la casa inchiriata din Edinburgh unde traise si terminase prima carte Harry Potter.

 

 

Sursa urban.ro

(Foto: harrypottershop.com)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *