Category: News

Premierul francez Jean Castex a primit lenjerie intimă prin poştă, în cadrul unui protest al proprietarilor de magazine de profil, care au fost închise din cauza carantinei actuale pentru Covid-19, transmite CNN.

Activiştii cu o astfel de imaginaţie au publicat poze pe reţelele de socializare cu diferitele piese de lenjerie trimise lui Castex, puse într-un plic cu o scrisoare în care şi-au exprimat nemulţumirile.

Protestul, organizat de grupul Action Culottée, a fost declanşat după ce magazinele de lenjerie au fost incluse în categoria afacerilor neesenţiale şi au fost nevoite să se închidă pentru a reduce transmiterea Covid-19.

„Am reuşit să aducem numărul de participanţi la 200 de comercianţi cu amănuntul”, a declarat pentru CNN Nathalie Paredes, proprietara magazinului Sylvette Lingerie din Lyon şi creatoarea proiectului.

”(Asta) înseamnă că 200 de chiloţi” au fost trimişi primului ministru, a spus ea.

Grupul lui Paredes a distribuit zeci de imagini online cu pachetele unice pe care Castex le-a trimis prin poştă. „Dorim să scoatem la iveală situaţia foarte critică prin care trec sute de magazine de lenjerie de corp din Franţa”, a afirmat grupul într-un comunicat de presă.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *