Category: News

Participanţii la gala premiilor Oscar, pe 25 aprilie, nu vor fi obligaţi să poarte măşti de protecţie în timpul transmisiunii, au anunţat luni reprezentanţi ai Academiei americane de film (AMPAS), potrivit Variety.

Informaţia a fost transmisă în timpul unei întâlniri pe Zoom dintre reprezentanţi ai Academiei şi nominalizaţi şi publicişti.

Pentru că ceremonia – care va avea loc la Union Station din Los Angeles şi Dolby Theatre – este tratată ca o producţie de televiziune şi film, celor care apar în faţa camerei nu le este cerut să poarte mască, a explicat un reprezentant al AMPAS.

Totuşi, când invitaţii nu sunt filmaţi, ei trebuie să poarte măşti. De exemplu, ele ar trebui folosite în timpul pauzelor publicitare.

AMPAS a mai dezvăluit că publicul spectator va fi limitat la 170 de persoane.

Producătorii galei – Steven Soderbergh, Stacey Sher şi Jesse Collins – au precizat, sâmbătă seară, într-o conferinţă online, că să garanteze un mediu sigur este „incredibil de complex” şi au subliniat că abordarea lor se bazează pe „ştiinţă şi bunul simţ” . Ei au spus că industria filmului a fost între primele care au conceput protocoale pentru a reveni în activitate.

„Măştile vor juca un rol foarte important în istoria acelei nopţi”, a spus Soderbergh. „Dacă este criptic, aşa trebuie să fie”, a spus el despre remarca ambiguă.

Citeste continuarea pe news.ro.

(Foto: hollywoodreporter.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *