Category: News

Tudor Chirilă, solistul trupei VAMA, și-a anunțat fanii că are o mare surpriză pentru ei. Sătui să cânte de un an de zile între patru pereți, muzicienii s-au gândit la ceva nou, ceva în care să schimbe peisajul și să ofere publicului o altă perspectivă.

Ce poate fi mai frumos decât să asculți VAMA pe plaja din Vama Veche, locul de unde a pornit și povestea trupei? Tudor a spus că vor susține două concerte, unul la apus și unul la răsărit, unul acustul și altul electric.

Băi, frate, de un an de zile cântăm dintre patru pereți. E mult și greu. Și atunci ne-a venit ideea asta. Hai să facem ceva, să venim cu altceva, să nu mai stăm cu un perete sau cu un fundal virtual în spate. Cum ar fi să stăm cu marea în spate? Să dăm oamenilor o altă perspectivă.

Așa că am hotărât să cântăm direct de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Și dacă tot mergem în Vamă, o facem lată, cântăm și la apus și la răsărit.

Că nu e experiența completă dacă nu le ai pe amândouă. Și sperăm să facem cumva și să transmitem starea aia inconfudabilă și inexplicabilă pe care a simțit-o oricine a ajuns în Vamă și a prins un răsărit”, a scris el pe Facebook.

Tudor Chirilă a promis că vor fi cântate atât melodii vechi, cât și noi, astfel încât cercul să fie complet, iar bucuria ascultătorilor cât mai mare.

„Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat:) Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual. 23 aprilie la apus (20:00) și 24 aprilie la răsărit (6:00)”, a mai spus Tudor.

Dacă rezonează cu tine vibe-ul ăsta, aici găsești bilete.

 

Sursa unsitedemuzica.ro

(Foto: Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *