Category: News

Sperăm la zilele însorite de vară, când vom putea merge iar la petreceri și festivaluri. Până în clipa de față, festivaluri pentru UNTOLD și Neversea merg înainte cu organizarea și propun autorităților soluții, astfel încât acestea să se poată ține.

Eduard Chereji, director de comunicare al marilor festivaluri de muzică UNTOLD și Neversea, își menține optimismul și a declarat că o variantă poate fi testarea zilnică, în masă, a celor prezenți la eveniment.

„Eu sunt foarte optimist, pentru că în 2021 suntem într-un scenariu mult mai favorabil decât în 2020. În acest an, iată că avem soluții non-invazive de testare rapidă. Ar fi greșit să spunem că doar cei care au trecut prin boală sau au făcut vaccinul poate au dreptul să meargă la un eveniment sau restaurant, hotel. Noi propuneam, în ceea ce privește UNTOLD și Neversea, testare rapidă în fiecare zi a festivalului. Avem resursele necesare de verificare”, a spus el.

Eduard a mărturisit că organiatorii „și-au făcut temele” și sunt pregătiți să le expună autorităților soluții viabile.

„Am vorbit cu cei din Barcelona, cu cei din Olanda și Germania. De peste tot avem deja strânse concluziile. Sunt peste 100 de pagini pe care le-am pregătit pentru întâlnirile cu autoritățile. Și una dintre cele mai importante concluzii a fost că la un eveniment, acolo unde se testează, oamenii sunt mult mai în siguranță decât dacă merg la supermarket”, a mai spus omul de comunicare.

Pare o variantă bună în teorie, însă nu știm dacă va avea același efect și în practică. Oricum ar fi, important este că există deschidere și speranță. Tu ce părere ai?

Festivalurile Untold și Neversea, amânate pentru 2021. Ce se întâmplă cu  biletele și abonamentele deja cumpărate

Neversea 2017 vs. Untold 2015 - merglamare.ro

Sursa unsitedemuzica.ro

(Foto: iconcert.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *