Category: Concursuri

CONCURS LOGANO GAS  – www.loganogas.ro

Profesionalism. Calitate. Anduranta.

Fondata in 1998, SC LOGANO SRL are ca unic obiect de activitate comercializarea, printr-o retea de statii proprii si folosind propriul parc de cisterne a Gazului Petrolifer Lichefiat (GPL) catre utilizatorii posesori de auto dotate cu instalatii GPL.

 

REGULAMENT OFICIAL

Art.1 Organizator

Concursul este organizat de Media Sud Europa S.A. persoana juridica română cu sediul în Bucuresti, Str. Cristian Popisteanu, Nr 2-4 Sect. 1, Pct. de lucru Craiova, Str. Campia Islaz, Nr 97A, cod unic de inregistrare 6313740, J40/8459/2001 prin intermediul postului Radio Sud,  si  SC LOGANO S.R.L  cu sediul în Strada Pelendava 22, Craiova 200204, Email:  , legal reprezentată de d-na Magda Condurat în calitate General Manager la SC ANABASIS SRL  – Advertising & Consulting Agency, denumită în continuare CLIENT.

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toti ascultatorii care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post de catre redactorii muzicali. Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si ai organizatorului, si nici rudele acestora de gradul I

Art. 3 Perioada de desfășurare

Concursul se va defășura în perioada 5 aprilie – 5 mai 2021.

Art. 4 Procedura concursului

Redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunta pe post textul concursului si intrebarea. Persoanele care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebare, castiga premiul oferit de organizator : 10 l GPL!  Zilnic sunt oferiti 20 l GPL!

a) Castigatorii vor fi anuntati in direct, pe Radio Sud, 97,4FM, in urma incheierii fiecarei etape de concurs in parte.

b) Premiile se ridica obligatoriu in decurs de 30 de zile din ziua in care persoana castigatoare a fost anuntata ca premiul il asteapta la sediul Radio Sud.

c) Pentru ridicarea premiilor, castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Sud Craiova – Strada Campia Islaz, Nr 97A –  cu B.I./C.I. asupra lor.

d) Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, între orele 10:00 – 14:00.

Art. 5 Încetarea concursului

Organizatorii pot decide întreruperea temporară sau încetarea desfășurării concursului din diferite motive. Concursul mai poate înceta si in cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră.

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă; în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecatorești din Craiova.

Prezentul regulament este completat de regulamentul oficial de desfășurare a concursurilor Radio Sud, care poate fi consultat pe site-ul www.radiosud.ro, sesiunea Concursuri.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *