Category: Concursuri

CONCURS „UBER” – www.uber.com

„Lucrurile merg bine când oamenii pot ajunge unde vor, în oraș sau către visurile lor!” 

Cel mai utilizat serviciu al companiei este aplicatia Uber,  care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Pasagerii craioveni beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei.

 

REGULAMENT OFICIAL

 

Art.1 Organizator

Concursul este organizat de Media Sud Europa S.A., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Str. Cristian Popisteanu, Nr 2-4 Sect. 1, Pct. de lucru Craiova, Str. Campia Islaz, Nr 97A, cod unic de inregistrare 6313740, J40/8459/2001 prin intermediul postului Radio Sud,  si  S.C. CONAN PUBLIC AFFAIRS S.R.L. cu sediul în București, Piața Pache Protopopescu, nr.1, etaj 3,  ap.7, Sector 2, înregistratăla la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/3416/2010,cod de identificare fiscală RO 26728238, contIBAN nr.RO69INGB000099990190 1451, deschis la ING Bank București, legal reprezentată de dl.Andrei Cristian Constantinescu, în calitate de Administrator, denumită în continuare CLIENT.

 

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toti ascultatorii care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post de catre redactorii muzicali. Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si ai organizatorului, si nici rudele acestora de gradul I.

 

Art. 3 Perioada de desfășurare

Concursul se va defășura în perioada 15 martie – 19 martie 2021. Premiile pot fi folosite pina pe 31 martie.

 

Art. 4 Procedura concursului

Redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunta pe post textul concursului si intrebarea. Persoanele care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea pusa pe post, castiga premiul oferit de organizator – un cod secret, pe care il vor folosi in aplicatia UBERX, imprealabil descarcata pe telefonul mobil.

 

Art.5 Premii

Fiecare COD conține 5 călătorii și partenerul radio ofera 3 coduri pe zi,  la 3 ascultatori/castigatori. Codurile sunt valabile de la ora 7 AM pina la ora 23:55 PM. Fiecare calatorie are valoarea maxima de 20. Premiul este 5×20=100 ron. Ele pot fi folosite intr-o zi sau pe parcursul mai multor zile si va reamintim ca sunt valabile pina la sfarsitul lunii martie.

 

Art. 6 Încetarea concursului

Organizatorii pot decide întreruperea temporară sau încetarea desfășurării concursului din diferite motive. Concursul mai poate înceta si in cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră.

 

Art. 7 Litigiile

Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă; în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecatorești din Craiova.

Prezentul regulament este completat de regulamentul oficial de desfășurare a concursurilor Radio Sud, care poate fi consultat pe site-ul www.radiosud.ro, sesiunea Concursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *