Category: News

Un film bazat pe viaţa cântăreţului Robbie Williams se află în faza de dezvoltare şi urmează să fie regizat de Michael Gracey, cunoscut pentru „The Greatest Showman”, potrivit NME.

Lungmetrajul, care ar putea fi intitulat „Better Man”, va relata ascensiunea lui Williams la faima mondială, dar şi lupta lui cu dependenţa de substanţe.

Gracey, care a discutat deja cu Williams despre proiect, a declarat pentru Deadline: „Felul în care îl vom reprezenta pe Robbie în film este puţin top secret. Vreau să fac asta într-un mod cu adevărat original”.

„Îmi amintesc că mergeam în copilărie la cinema şi erau filme care mă dădeau gata şi mă făceau să spun când stăteam acolo, în sală, «nu am mai văzut aşa ceva». Vreau ca publicul să aibă acest sentiment”, a adăugat cineastul.

El a subliniat că abordarea este secretă şi că „obiectivul este să generăm acel sentiment pe care l-am descris”.

„Este o poveste fantastică şi vreau să o reprezint în realitatea sa nemiloasă până la momente de pură fantezie”, a mai spus Gracey.

La acest proiect, a precizat el, l-a atras faptul că Williams este un bărbat obişnuit care a visat lucruri măreţe şi şi-a urmat visurile.

„Nu este cel mai bun cântăreţ sau dansator şi, totuşi, a reuşit să vândă albume în 80 de milioane de exemplare în întreaga lume”, a completat regizorul. „Poţi relaţiona cu un tip care nu se vede ca având un talent extraordinar, deşi, desigur, îl are. Ce într-adevăr a avut este voinţa, viziunea şi încrederea să spună îmi voi urmări visul”.

Mai multe detalii despre proiect urmează să fie anunţate.

Gracey, care a fost unul dintre producătorii executivi ai lungmetrajului „Rocketman” (2019), bazat pe viaţa lui Elton John, a lansat „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron şi Zendaya, în 2017 şi a înregistrat un real succes de box office, cu încasări de peste 435 de milioane de dolari la nivel global.

Sursa news.ro

(Foto: viewscnttelegraph.co.uk)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *