Category: News

Lungmetrajul live-action „Cruella”, cu Emma Stone în rol principal, va fi lansat la finalul lunii mai, iar compania Disney a prezentat miercuri primul trailer.

Stone întruchipează o Cruella de Vil, personajul negativ din „101 Dalmaţieni”, în variantă punk-rock.

Acţiunea este plasată în anii 1970 şi este concentrată pe viaţa ei dinainte de a teroriza căţeii din Londra, aşa cum a fost prezentată în filmul animat din 1961.

Din distribuţie fac parte Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry şi Kirby Howell-Baptiste.

Cineastul Craig Gillespie („I, Tonya”) a regizat „Cruella”, care urmează să fie lansat în cinematografe. Tony McNamara a scris ultima versiune a scenariului, în timp ce prima versiune a fost semnată de Dana Fox.

Marc Platt, Kristin Burr şi Andrew Gunn au produs filmul, iar Glenn Close, care a interpretat rolul Cruella de Vil în lungmetrajul live-action din 1996, a fost producător executiv.

Disney a mai dezvăluit că personajul negativ şi povestea începuturilor sale se vor regăsi în „Hello, Cruel Heart”, un roman care urmează să fie lansat de Disney Press în luna aprilie. Acţiunea din cartea scrisă de Maureen Johnson este plasată în 1967 şi are în centru o adolescentă care visează să aibă o carieră în lumea modei şi care, ulterior, devine Cruella.

Filmul va fi lansat pe 28 mai.

sursa: www.news.ro

foto: www.news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *