Category: News

Studiourile Warner Bros. au anunțat joi că toate filmele programate pentru 2021 în Statele Unite, inclusiv foarte așteptatele „Matrix 4” și „Dune”, vor fi lansate pe platforma lor video la cerere HBO Max, alături de lansarea în cinematografe, pentru a se adapta la pandemia coronavirusului, potrivit AFP.

„Trăim o perioadă fără precedent, care necesită să fim creativi pentru a găsi soluții”, a declarat Ann Sarnoff, CEO al Warner Bros, prezentând decizia, care se așteaptă să afecteze cel puțin 17 titluri anul viitor, inclusiv o continuare a filmului de super-eroi DC „Suicide Squad”. Planul se aplică doar în Statele Unite, serviciul HBO Max nu este disponibil în această etapă în alte țări.

Warner Bros. și Legendary Pictures au amânat data de lansare a „Dune”, filmul science fiction cu un buget estimat la 200 de milioane de dolari așteptat cu entuziasm de fanii genului, transmite Variety.

Premiera mondială a filmului, programată să aibă loc în 18 decembrie, a fost amânată până la 1 octombrie 2021. Inițial era așteptat ca Dune să fie lansat în luna noiembrie a acestui an, dar data lansării a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de COVID-19 și a închiderii cinematografelor din Statele Unite în luna martie.

Vestea amânării „Dune”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, vine la câteva zile după ce data lansării noii pelicule James Bond, „No Time to Die”, a fost la rândul ei amânată pentru 2021
.

Ultima adaptare pentru marele ecran a romanului publicat de Frank Herbert în 1965 va fi regizată de Denis Villeneuve și îi va avea în roluri principale pe Timothee Chalamet, Oscar Isaac și Zendaya Coleman.

 

 

Sursa hotnews.ro

(Foto: Urban.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *