Category: News

Un film live-action „Tom and Jerry”, cu personaje principale animate în stilul serialului de televiziune şi cu actorii Chloë Grace Moretz şi Michael Peña în distribuţie, este programat de Warner Bros. Pictures să fie lansat în cinematografe în 2021.

Chloë Grace Moretz joacă rolul unei organizatoare de evenimente angajată de un hotel să organizeze o nuntă, dar trebuie să scape şi de şoarecele Jerry, care şi-a făcut cuib în pereţii clădirii.

Scris de Kevin Costello şi bazat pe personajele clasice create de Joseph Barbera şi William Hanna, „Tom and Jerry” readuce în prim-plan rivalitatea veche de opt decenii, motanul fiind recrutat să ajute la eliminarea lui Jerry din decor înainte de eveniment.

Cei doi inamici trebuie să înveţe să colaboreze cu personajul lui Moretz, după ce realizează că cineva din hotel acţionează împotriva tuturor trei.

Warner Bros. Pictures a lansat marţi primul trailer.

Acest film este cel mai recent dintre proiectele „Tom and Jerry”. Primele aventuri au apărut în 1940. Până în prezent, au fost realizate 164 de scurtmetraje, mai multe seriale de televiziune şi filme legate de acest duo.

Din distribuţia filmului regizat de Tim Story mai fac parte Rob Delaney, Colin Jost şi Ken Jeong.

Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman şi Allison Abbate sunt producători executivi.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *