Category: News

Basistul Jason Newsted, care a părăsit grupul Metallica în 2001, a scos la vânzare ferma din Montana pentru aproximativ 5 milioane de dolari, potrivit Variety.

Ferma cu suprafaţa de 545 de acri cuprinde mai multe structuri, pe lângă casa principală cu două dormitoare şi două băi: casa administratorului, un apartament cu două camere, o seră şi două magazii.

Interiorul reşedinţei este deschis, înalt, iar ferestre mari sunt dispuse de jur împrejur făcând legătura cu natura. În centrul spaţiului se află un şemineu impunător, iar între elementele oferite se află o bibliotecă, precum şi un studio de înregistrări izolat fonic, la demisol.

Muzicianul în vârstă de 57 de ani nu s-a retras de când a renunţat la Metallica. El a colaborat cu Echobrain şi Ozzy Osbourne şi a pus bazele proiectului Newsted, în 2012. El a fondat şi casa de discuri Chophouse Records, în California.

Newsted trăieşte în principal în Jupiter, Florida, unde deţine cel puţin două proprietăţi. Potrivit registrelor fiscale, el deţine o casă în Kalamazoo, Michigan, iar anul acesta a plătit 6,1 milioane de dolari pentru o vilă în statul New York.

Jim Toth cu PureWest Real Estate şi Christie’s International Real Estate se ocupă de vânzarea fermei din Montana.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *