Category: News

Comedia horror Freaky”, cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de peste 3,5 milioane de dolari.

În filmul regizat de Christopher Landon, cu buget de 6 milioane de dolari, Vaughn joacă rolul unui criminal în serie, iar Newton este o adolescentă, elevă de liceu. După ce, involuntar, fac schimb de trupuri, ea descoperă că are mai puţin de 24 de ore înainte ca modificarea să devină permanentă.

La nivel nord-american, lungmetrajul a generat încasări de 3,71 milioane de dolari, iar în cele 20 de pieţe internaţionale în care a fost lansat, de 1,9 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, a coborât un loc în top, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 1,8 milioane de dolari.

Costner interpretează rolul unui şerif pensionat, iar Diane Lane este soţia lui. Ei trăiesc într-o fermă din Montana şi, după ce fiul lor moare, pleacă pentru a-şi găsi unicul nepot. Din distribuţia filmului regizat de Thomas Bezucha face parte şi actriţa britanică Lesley Manville.

După şase weekend-uri de la premieră, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a generat încasări de 1,32 milioane de dolari şi s-a menţinut pe poziţia a treia.

Thrillerul horror „Come Play”, regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs şi John Gallagher Jr. în distribuţie, s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre două poziţii, după ce, în al treilea weekend de la debut, a generat încasări de 1,1 milioane de dolari.

Locul al cincilea în topul nord-american a fost ocupat de filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal. Filmul a înregistrat încasări de 800.000 de dolari în al şaselea weekend de la premieră.

Producţia SF „Tenet”, semnată de Christopher Nolan, s-a menţinut pe poziţia a şasea, cu încasări de 735.000 de dolari în al 11-lea weekend de la lansare. La nivel global, filmul cu buget de producţie de 200 de milioane de dolari, a generat încasări de 353,5 milioane de dolari.

„Guardians of the Galaxy”, relansat de Disney după şase ani, a generat încasări de puţin peste 400.000 de dolari, iar top 10 este completat de thrillerul „True to the Game 2” şi de animaţia „Toy Story” şi comedia „Elf”, relansate.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *