Category: News

Actriţa Reese Witherspoon a vândut pentru mai mult de 6 milioane de dolari casa de vacanţă din Malibu (California) cumpărată în urmă cu un an, potrivit Variety.

După şase luni de când, împreună cu soţul ei, Jim Toth, a cumpărat o vilă în Pacific Palisades (Los Angeles) cu 17 milioane de dolari, Witherspoon a vândut casa de vacanţă a familiei pentru 6,7 milioane de dolari, cu 500.000 de dolari mai mult decât a plătit pentru ea vara trecută.

Cumpărătorul este Meg Haney, moştenitoarea miliardarului Franklin Haney, care a făcut avere în principal din construcţia de birouri pentru Guvern. Ea este sora mai tânără a lui Mary Alice Haney, designer de modă, care a fost stilista lui Witherspoon.

Proprietatea, care ocupă aproximativ 2 acri, a fost construită în 1950 sub forma unei ferme modeste, însă a fost modernizată şi renovată de un cuplu de designeri care o folosea ca spaţiu pentru nunţi înainte ca actriţa să o cumpere.

Pe lângă casa principală se află şi una pentru oaspeţi, complet utilată, dar şi un studio seaparat şi o sală de proiecţii.

Curtea generoasă găzduieşte şi grajduri pentru cai şi manej.

În prezent, Reese Witherspoon mai deţine o casă în Bahamas, într-o comunitate închisă, şi câteva case în oraşul natal Nashville, unele dintre ele fiind ocupate de rude.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *