Category: News

Google Play Music va înceta să existe începând cu 2021. Serviciul va fi înghițit de YouTube Music, cel puțin așa a anunțat compania Alphabet într-o postare pe blogul său.

Anunțul a fost făcut pe 4 august, iar Alphabet a mai declarat că userii Google Play Music vor trebui să-și transfere librăriile muzicale în YouTube Music până în septembrie, pentru cei aflați în Noua Zeelandă și Africa de Sud, și până în octombrie, pentru cei din restul lumii.

Pentru a-i încuraja pe utilizatori să facă trecerea la YouTube Music, platforma și-a făcut mai multe upgrade-uri în ultimele luni, concentrându-se mai ales pe crearea de playlist-uri și pe funcția de explore.

„În ultimii ani, am lucrat continuu pentru a construi o experiență fantastică pentru fanii de pe YouTube Music, am îmbinat ce e mai bun din Google Play Music cu ce e mai bun din YouTube.”, se arată în postare.

Lyor Cohen, directorul YouTube pe sectorul internațional de muzică, a spus că prin combinarea celor două servicii premium de streaming de la Google, Google Play și YouTube Red (acum YouTube Premium), se trece la nivelul următor în evoluția platformei și în atragerea unui număr și mai mare de subscriberi.

 

 

Sursa unsitedemuzica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *