Category: News

Michael Jackson şi-a dorit foarte tare să-l joace pe Profesorul X în primul X-Men.

X-Men ar fi fost foarte diferit dacă Michael Jackson ar fi reușit să obțină rolul Profesorului X, așa cum și-a dorit în mod inițial.

Filmul cu supereroi serbează 20 de ani de la lansare, motiv pentru care cei de la The Hollywood Reporter au vorbit cu mai mulți oameni din interior despre ce s-a întâmplat pe platourile de filmare.

Doi producători care au lucrat la peliculă și-au adus aminte că în 1999, MJ s-a dus la o întâlnire cu regizorul Bryan Singer, iar artistul i-a argumentat acestuia de ce trebuie să primească rolul Profesorului X, rol care a ajuns la Patrick Stewart, în cele din urmă.

„I-am spus – știi că Xavier este un tip în vârstă și alb? Michael a spus – o, da, dar știi, pot purta machiaj”, a spus producătoarea Lauren Shuler Donner.

Jackson nu s-a lăsat și a venit cu o prezentare care includea un short film în care a jucat (Ghosts), unde unul dintre personajele pe care le-a interpretat a fost alb. Publicația a menționat apoi că artistul nu a fost luat niciodată în serios pentru rol.

Producătorul Ralph Winter și-a adus aminte și el cum MJ voia rolul, deoarece era „mare fan al benzilor desenate.”

Evident, nu doar Michael și-a dorit un rol în X-Men. Scenaristul David Hayter a spus că Janet Jackson și Mariah Carey au vrut rolul lui Storm, iar Shaquille O’Neal și-a dorit foarte tare să participe la proiect.

David spune cum Viggo Mortensen trebuia să-l joace pe Wolverine, dar lucrurile nu s-au mai legat, iar Angela Bassett a fost prima lor opțiune pentru Storm, dar a cerut prea mulți bani.

Jackson și-a mai dorit foarte tare să apară într-un film cu supereroi. Este vorba despre Spider-Man din 2002. MJ a încercat să cumpere Marvel pentru a-și duce la îndeplinire dorința.

Legendarul Stan Lee a dat un interviu în 2012, unde a confirmat informația: „A simțit că era unicul mod prin care putea să-l joace pe Spider-Man. L-am cunoscut pe Michael Jackson. Iar după lucrurile pe care le-a discutat cu mine, am simțit că vrea să fie Spider-Man. Cred că ar fi fost bun. Cred că ar fi fost foarte bun. Dar trebuie să recunosc că Tobey Maguire a fost grozav.”

 

Sursa unsitedemuzica.ro

(Foto: Pinterest)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *