Category: News

Gărâna Jazz Festival 2020 se pregătește să dea startul celei de-a XXIV-a ediții pe 6 august, începând cu ora 18:00.

Deși va fi o ediție atipică din cauza condițiilor de desfășurare restrictive și numărului limitat de spectatori, evenimentul este o surpriză plăcută pentru melomani să afle că nu toate festivalurile din România au fost nevoite să-și închidă porțile anul acesta

Poster Gărâna Jazz Festival 2020

(foto: facebook.com/GaranaJazzFest)

La Gărâna Jazz Festival 2020, scena din Poiana Lupului va găzdui muzicieni din Germania, Polonia, Austria, Marea Britanie, Cehia, Norvegia, Israel, Serbia, România, muzicieni reprezentativi ai jazzului european și mondial. Fiecare seară de festival va fi gazda unei formații românești: Balkanamera Jazz Q, Emy Drăgoi Group, Marius Pop Band, VanDerCris (lider – Horea Crișovan).

Programul complet pe zile – Gărâna Jazz Festival 24:

Joi, 6 august 2020, ora 18:00

Balkanamera Jazz Q (România)

Kasia Pietrzko Trio (Polonia) –

Fish in Oil (Serbia) 

Vineri, 7 august 2020, ora 18:00

Emy Drăgoi Group (România)

David Helbock Trio (Austria) 

Naked (Serbia) 

Sâmbătă, 8 august 2020, ora 18:00

Marius Pop Band (România)

Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania) – 

Duminică, 9 august 2020, ora 18:00

VanDerCris (România)

Per Mathisen Trio (Norvegia, Israel, Cehia) 

Shri (India/UK, UK, Israel, Serbia) 

 

Accesul la festival:

Începând de joi, în fiecare zi, de la ora 10:00, la intrarea în incinta festivalului (Poiana Lupului) spectatorii pot prezenta biletele pentru a fi scanate și a ridica brățările de acces. Pentru a evita aglomerația la intrare, publicul este rugat să facă acest lucru cât mai devreme posibil. Deoarece evenimentul este SOLD OUT, nu vor exista bilete de vânzare la casierie.

Joi, vineri, sâmbătă și duminică concertele se desfășoară între 18:00 – 22:00/23:00. 

Accesul publicului la festival va fi permis începând cu ora 17:00.

Condiții de participare:

  • Anul acesta, pentru a preveni infecția cu virusul SARS-CoV-2, condițiile de participare a publicului la festival trebuie să urmeze restricțiile impuse de legislația în vigoare. Organizatorii se vor asigura ca toate măsurile stabilite de autorități să fie respectate întocmai, pentru a asigura protecția sanitară și confortul fiecărui participant.
  • Astfel, sunteți informați că la intrare se va efectua un triaj observațional. Se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele a cărora temperatură va depăși 37,3 grade Celsius sau care vor refuza măsurarea acesteia nu vor avea permisiunea de a intra la festival. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome vizibile de infecții respiratorii.
  • Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata festivalului. Tot obligatorie este și respectarea distanței de 2 m între spectatori. Menținerea distanței de 2 m între persoane nu se aplică pentru membrii aceleiași familii și/sau grupuri de până la 3 persoane. Vă rugăm să respectați indicațiile de ocupare a butucilor. Este interzisă schimbarea amplasamentului băncilor sau a meselor.
  • Este recomandat să vă dezinfectați mâinile la intrarea și la ieșirea din incinta festivalului. În caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice (ploaie, temperaturi scăzute), nu uitați să luați cu voi pelerină de ploaie, haine groase sau/și pătură.

Transmisiune live Gărâna Jazz Festival 2020:

Pentru iubitorii de jazz în aer liber rămași acasă, Gărâna Jazz Festival va transmite live, pe pagina oficială de Facebook, concertele fiecărei seri.

 

Sursa infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *