Category: News

Warner Music Group este a treia casă de discuri din lume.

Casa de discuri Global Records va fi noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România, începând cu data de 1 august.

Global Records este casa de discuri cu cea mai rapidă evoluție și cu un portofoliu care include artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek, Mark Stam si multi alții.

De asemenea, reprezintă producători și songwriteri de top precum Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, care au avut și sesiuni la nivel internațional din care au reieșit piese pentru artiști precum Selena Gomez, Nick Jonas, Nicki Minaj, AKON.

Warner Music Group este o companie americană și casă de discuri internațională cu sediul în New York, fiind al treilea grup de afaceri din industria muzicală ca mărime, după Universal Music Group și Sony Music Entertainment.

„Warner Music este cea mai mare casă de discuri din lume cu un spirit independent, suntem încântați să colaborăm și să conectăm artiștii din catalogul lor cu iubitorii de muzică din România. Este o colaborare care ne onorează!”, a spus Ștefan Lucian, CEO Global Records.

Warner Music, unde şi-au înregistrat discurile artişti ca Ed Sheeran, Cardi B şi Bruno Mars, a obţinut 1,93 miliarde de dolari în urma celei mai mari listări la bursă din SUA în 2020.

 

Sursa unsitedemuzica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *