Category: News

Poreclit pe bună dreptate Godfather Of Shock, Alice Cooper „a speriat” moartea cu mai multe ocazii. Cu toate acestea, a existat și o anume experiență cu drogurile din care nu credea că o să mai iasă cu bine.

Zilele nebune ale rock and roll-ului nu sunt doar legende, Alice Cooper trăind pe pielea lui efectele nefaste ale consumului haotic de droguri. Într-un interviu acordat pentru Metal Hammer, acesta a povestit care a fost cea mai regretabilă experiență a sa cu drogurile, ce l-a speriat chiar și pe el, supranumitul Godfather Of Shock.

Alice Cooper: „M-am trezit la 3 dimineața și erau 40 de trupuri întinse pe jos în jurul meu, părea a fi o scenă similară masacrului de la Jonestown”

„Eram la o petrecere în Detroit când THC era în vogă și toată lumea lua aceste capsule, erau foarte tari și toată lumea leșina.

M-am trezit la 3 dimineața și erau 40 de trupuri întinse pe jos în jurul meu, părea a fi o scenă similară masacrului de la Jonestown (când sute de oameni ai cultului The Peoples Temple s-au sinucis la îndemnul liderului Jim Jones). Am crezut că toată lumea murise, în afară de mine.

Era mijlocul iernii, așa că am ieșit în zăpadă și am mers cam trei kilometri, purtând doar un tricou, pentru a încerca să-mi revin în simțiri. Până să mă întorc, începuseră și ceilalți să se trezească. A fost cu adevărat înfricoșător!”, a povestit vocalistul.

Într-un alt interviu acordat de curând, Alice Cooper a dezvăluit că și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze într-un eventual film biografic. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

 „Johnny ar fi cel mai potrivit actor care să joace rolul meu, pentru că îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze. Și iubește protezele – și-ar pune nasul meu și tot pachetul într-o clipă. Și mă cunoaște suficient de bine pentru a mă imita, sunt destul de sigur de asta.”
(Foto: triplem.com.au)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *