Category: News

Black Eyed Peas au lansat un album nou – „Translation” – iar cei de la Billboard au stat la discuții cu Will.i.am, Taboo, Apl.de.ap și cea mai nouă membră a trupei, J. Rey Soul (născută Jessica Reynoso).

Băieții au vorbit sincer despre relația lor cu Fergie și motivul pentru care artista nu s-a mai alăturat grupului – focusul ei este să fie mamă și se centrează pe educația fiului ei Axl, în vârstă de 6 ani.

„Fergie este sora noastră. Chiar dacă nu mai ținem legătura atât de mult, ea va continua să fie mereu sora noastră. Din păcate, programele noastre nu se suprapun, deoarece ea își dorește să fie o mamă extraordinară, iar focusul ei este aici. O susținem 100%”, spune Apl.de.ap.

Fergie rocks a tropical look at son Axl's 6th birthday party ...

Will.i.am susține cele spuse de colegul lui de trupă și dezvăluie că artista în vârstă de 45 de ani nu le-a ascultat noul album, dar că ei speră „să-i placă.”

„Încercăm să menținem legătura. Ne mai scriem din când în când pentru a o saluta, a ne spune la mulți ani, Crăciun Fericit sau Paște Fericit. Știe unde suntem. Suntem la studio. O iubim, iar ea se concentrează pe rolul de mamă.

Este un job greu, dar asta și-a dorit mereu să facă, iar noi suntem aici pentru ea, iar ea știe cum să dea de noi dacă are nevoie de timp liber. Este modul în care ea și-a dorit asta, iar noi îi respectăm alegerea. O iubim pe Fergie și ne dorim doar lucruri minunate pentru ea.”

Taboo a vorbit și el despre Fergie, dar și despre J. Rey Soul, noua membră a trupei.

„Ferg se ocupă de treaba cu maternitatea, dar avem un artist nou pe care-l creștem. Vreau să spun cât de mândru sunt de J. Rey Soul, deoarece probabil oamenii se întreabă cine este. Întrebarea pe care o primim mereu este „ce mai face Fergie?” și înțeleg de ce.

Dar vreau să spun și faptul că albumul nostru iese pe 19, iar săptămâna următoare va fi 24 iunie, iar asta înseamnă 6 ani pentru mine în care am fost fără cancer. Am crescut mult de la acea perioadă și am muncit tare mult să fim unde suntem.

Am reflectat și am făcut tot posibilul să rămânem motivați, să nu ne uităm în trecut, ci mereu înainte și să rămânem pozitivi și optimiști, iar acum simt că dăm naștere unui nou artist, J. Rey Soul. Vreau să-i ofer toare respectele și laudele noastre”, a spus artistul de 44 de ani.

Sursa  unsitedemuzica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *