Category: News

„Labor of Love” e un reality show în urma căruia se va naște un copil, care probabil că-și va urî viața odată ce va vedea la televizor cum a fost conceput. 

Formatul emisiunii sună astfel: 15 bărbați se întrec pentru a fi aleși de Kristy Katzmann, o tipă de 42 de ani, care le are pe toate, mai puțin un bărbat cu care să facă un copil, pentru că, așa cum o spune și ea, este presată de ceasul biologic. Soluția? Un reality show din care toată lumea să aibă de câștigat, mai puțin copilul.

Probele prin care trebuie să treacă bărbații sunt de-a dreptul umilitoare. De exemplu, toți își testează fertilitatea, iar rezultatele sunt citite în fața națiunii. În alt episod le este testată teama de urs…

 

In 'Labor Of Love' 15 Men Compete To Impregnate One Woman

 

 

Show-ul e prezentat de actrița Kristin Davis, din „Sex and the City”, și are cel mai stupid motto: „skip the dating and go straight to baby-making”, ceva care sigur va prinde la generațiile traumatizate de Tinder și alte aplicații de dating.

Emisiunea a primit numeroase critici fiind considerată periculoasă, pentru că transformă conceperea unui copil într-un joc, o competiție pentru bani și faimă.

 

Premiera a avut loc pe 21 mai, pe Fox, are 7 episoade și se va termina pe 9 iulie.

 

Sursa unsitedemuzica.ro

(Foto: variety.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *