Category: News

Creatorul seriei ‘Game of Thrones’, George R.R. Martin, a dezvăluit marţi detalii despre mult aşteptatul „prequel” al serialului, pe care postul HBO îl filmează în prezent în Irlanda de Nord şi a cărui acţiune se desfăşoară cu 5 000 de ani înainte de evenimentele iniţiale în peste o sută de regate diferite, relatează EFE.

Într-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly, George R.R. Martin a recunoscut că proiectul încă nu are titlu definitiv, dar că se sugerează ‘The Long Night’, o opţiune eliminată având în vedere că cel de-al treilea episod al sezonului 8 din ‘Game of Thrones’ se numeşte la fel.

„Am auzit o sugestie cum că s-ar putea numi ‘The Longest Night’ şi este o variantă care nu m-ar deranja, ar fi un titlu destul de bun”, a explicat Martin despre viitorul serial, al cărui episod pilot este realizat de regizoarea Jane Goldman.

În noua povestire, a cărei acţiune se petrece cu 5000 de ani înainte de evenimentele din serialul original, teritoriul fictiv Westeros ar putea fi împărţit în aproape o sută de regate diferite, potrivit autorului universului literar şi ecranizat pentru micile ecrane.

Despre distribuţia noii producţii HBO, Martin a precizat că povestirea nu va avea o actriţă sau un actor principal şi că va fi vorba de o distribuţie numeroasă. „După cum ştiţi în ‘Game of Thrones’ nu au existat nominalizări la categoriile cea mai bună actriţă sau actor principal, decât mai recent”, a amintit el.

sursa: agerpres.ro

foto: HBO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *