Category: News

Starul pop Lady Gaga a anunţat că va lansa o linie de produse cosmetice care va fi comercializată în exclusivitate pe platforma online Amazon, începând din luna septembrie, potrivit Reuters.

Lansarea face parte din strategia grupului de a-şi impulsiona vânzările în domeniul cosmeticelor.

Brandul Haus Laboratories va fi lansat în septembrie şi va fi disponibil în peste zece ţări, inclusiv SUA, Germania şi Japonia, potrivit Amazon.

Lady Gaga a declarat într-un comunicat că prin acest brand vrea să promoveze mesajul acceptării de sine.

 Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul „American Horror Story”, precum şi pentru piesa „Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star is Born”, de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria „cea mai bună coloană sonoră”, cu melodia „Til It Happens To You” din documentarul „The Hunting Ground”. Anul acesta a fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din „A Star is Born”, dar şi pentru piesa „Shallow”, categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare.
Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *