Category: News, Sport

Fostul internaţional german Markus Babbel, acum antrenor al echipei australiene Western Sydney Wanderers, a declarat că multiplul campion olimpic în probele de 100 şi 200 metri Usain Bolt nu are şanse de a deveni fotbalist profesionist, informează marca.com.

„L-am văzut jucând şi, cu toată dragostea mea, nu cred că poate deveni (n.r. – fotbliast profesionist) nici într-o sută de ani. E senzaţional ca acţiune de marketing pentru că a atras multă atenţie către A-League. Dar nu poţi să o iei în serios”, a declarat fostul jucător al echipelor Liverpool, Bayern Munchen, VfB Stuttgart şi Hamburger SV pentru cotidianul elveţian Blick.

Bolt, multiplu campion olimpic şi recordmen în probele de 100 şi 200 de metri, doreşte o carieră de jucător de fotbal, el alegând Australia pentru start. Usain Bolt a marcat, vineri, primele goluri ca fotbalist, în victoria pe care echipa sa, Central Coast Miners, a obţinut-o, cu scorul de 4-0 (2-0), cu South West United, într-un amical.

Bolt nu a semnat încă un contract de profesionist, dar a fost deja testat antidoping. Campionatul australian de fotbal A-League va începe în acest week-end, iar echipa lui Bolt are meci duminică.

sursa: news.ro

(Foto: news.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *