Category: News

Cântăreaţa americană Beyonce a fost fotografiată pe scenă cu abdomenul rotunjit, în timpul unui concert care a avut loc la Manchester, Marea Britanie, stârnind discuţii în rândul fanilor despre o posibilă nouă sarcină.

Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, se află în prezent într-un turneu comun, „On The Run II”, care a debutat la începutul lunii iunie, în Cardiff, Marea Britanie.

Miercuri seară, pe scena de la Etihad Stadium din Manchester, cei doi artişti le-au urat gemenilor lor, Sir şi Rumi, „La mulţi ani!”, cu ocazia împlinirii vârstei de un an.

Însă spectatorii veniţi să asiste la concert au mai remarcat un lucru, abdomenul lui Beyonce, vizibil rotunjit. Motiv pentru care reacţiile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, mulţi fiind de părere că Beyonce este din nou însărcinată.

„Toţi ştim că 4 este cifra fetiş a ei şi apoi de ce ar purta acele pelerine pe tot parcursul turneului”, a scris un fan. În afară de gemeni, Beyonce şi Jay-Z mai au o fetiţă, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani.

Turneul „On The Run II”, care marchează a zecea aniversare a căsătoriei lor, include o serie de 15 concerte în Europa şi o alta de 21 de show-uri în America de Nord.

În Europa, cei doi cântăreţi vor mai avea concerte în oraşe precum Londra, Amsterdam, Copenhaga, Stockholm, Berlin, Roma, Barcelona, Paris, seria urmând să se încheie pe 17 iulie, la Nisa.

Ambele cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, „Lemonade” (2016), respectiv „4:44” (2017), vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 22 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 19 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

 

sursa: mediafax.ro

foto: themirror.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *