Category: Concursuri

-REGULAMENT OFICIAL-

Art. 1 Organizator

Concursul Castiga un monitor profesional Philips este organizat de GIA SISTEM SRL , cu sediul in Olt, Slatina, CUI 15122391, J28 /9/2003, reprezentant legal Liana Leulescu, denumita in continuare ORGANIZATOR si Radio Sud, in calitate de partener media.

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toti ascultatorii care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post de catre redactorii muzicali ai Radio Sud.

Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si organizatorului si rudele acestora de gradul I.

Art. 3 Procedura concursului

In perioada 20.04.2018-20.04.2018, redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunta pe post textul concursului si intrebarea aferenta. Persoanele care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea din cadrul concursului, castiga un monitor profesional marca Philips, pus la dispozitie de organizator.

Castigatorii isi vor ridica premiile de la adresa specificata de moderator, in intervalul 10:00-17:00, cu cartea de identitate si pe baza listei castigatorilor trimisa de redactia Radio Sud.

Valabilitate premiu: 30 de zile de la data transmiterii castigatorului. In cazul nerevendicarii acestuia, organizatorul decide daca initiaza o noua campanie si in ce conditii.

Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispozitia participantilor, gratuit pe www.radiosud.ro.

Participantii sunt obligati sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului regulament.

Art. 5 Incetarea concursului

Organizatorul poate decide intreruperea temporara sau incetarea desfasurarii concursului din diferite motive.

Concursul mai poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora.

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila; in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Craiova.

Societatea Gia Sistem Srl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *