Category: News, Sport

În perioada 20-21 februarie, la Arena Naţională s-a desfăşurat o vizită de lucru a specialiştilor de la UEFA, care au inspectat stadionul pentru a se asigura că acesta va fi pregatit sa gazduiasca cele patru meciuri ale EURO 2020.

O delegaţie UEFA, formată din 30 de specialişti, a fost zilele acestea la Bucuresti, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, ai Federaţiei Române de Fotbal, dar şi ai diferitelor autorităţi publice implicate în organizarea meciurilor Euro 2020 de la Bucuresti, precum Poliţie, Jandarmerie şi Pompieri.

Astfel, în cadrul vizitei, oficialii UEFA au detaliat planurile pentru amenajarea spaţiilor necesare bunei organizări a partidelor pentru turneul final al Campionatului European din 2020, precum centrul de acreditare, centrul pentru voluntari, centrul de presă.

De asemenea, s-au analizat sistemul de ticketing, structura de rezistenţă a acoperişului, sistemul de alimentare cu energie, utilităţile, serviciile de salubritate, dar şi căile de acces în stadion sau în perimetrul exterior al acestuia. Practic, absolut toate zonele arenei au fost inspectate cu scopul de a se stabili dacă se întrunesc standardele necesare şi, în caz contrar, ce măsuri trebuie să fie luate pentru a fi îmbunătăţite.

 

(sursa mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *