Category: News

Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti conduce topul celor mai bune 50 de clase si specializari, in functie de media de intrare, dupa repartizarea computerizata. La Matematica-Informatica, profilul real, bilingv, ultima medie de intrare la liceul „Sfantul Sava” a fost 9.98.Tot la Colegiul Sfantul Sava, la specializarea Stiintele Naturii, ultima media a fost 9.84 si la Filologie ultima medie a fost 9.67.

Urmatorul in clasamentul celor mai bune licee s-a situat Colegiul National Gheorghe Lazar, unde ultima medie a fost 9,90, dar unde sunt 3 clase de matematica-informatica a cate 28 de elevi, la Stiinte Sociale ultima medie fiind 9,73.

Pe locul trei se situeaza Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, unde ultima medie de admitere a fost 9.89 la Stiinte ale Naturii si 9.83 la Matematica-Informatica.

Pe locul 4 in topul liceelor se afla Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, unde ultima medie de admitere a fost 9.87 la Matematica-Informatica.

Rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro si la avizierele liceelor.

Topul integral al liceelor AICI
Sursa ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *