Category: News

Ringo Starr, toboșarul trupei Beatles, împlineşte 80 de ani şi povestește cine este de vină pentru că nu a existat un concert de reuniune.

 Ringo povesteşte într-un interviu acordat de ziua lui despre faptul că The Fab Four au discutat serios oferta de 50 de milioane de lire (200 de milioane, în banii de azi), primită în 1975, la 5 ani după ce se despărţiseră.

Producătoul Bill Sargent planificase atunci un meci de wrestling între un om şi un rechin de 6 metri din specia Marele Alb, în deschiderea concertului, ceea ce i-a făcut pe Beatles să refuze oferta, pe care au considerat-o nebunească.

Ringo a cântat de atunci de mai multe ori alături de prietenul şi colegul Paul McCartney, şi crede că dacă Lennon şi Harrison nu mureau, reuniunea supremă s-ar fi întâmplat în cele din urmă.

„Când am ieşit din studio după ce am înregistrat albumul Abbey Road, nu ne-am gândit nicio clipă ca acesta e ultimul nostru album împreună, ultimul turneu. O vedeam mai mult ca pe o pauză” , a spus el.

Muzicianul va susţine şi tradiţionalul concert de ziua lui, „Peace & Love”, la care participă şi fostul său coleg, Paul McCartney.

Hang Out with Ringo Starr at his Star-Studded Birthday Brunch

Ringo Starr: Watch 'Ringo's Big Birthday Show' on Tuesday 7/7 for ...

Începută la Chicago, sărbătoarea a ajuns acum în 27 de oraşe din toată lumea însă anul acesta va fi diferită: totul se va desfăşura online şi banii strânşi de pe urma concertelor se duc către fundaţii şi cauze caritabile, precum Black Lives Matter, Fundaţia David Lynch sau MusiCares.

„Facem concertul şi anul ăsta, dar o să fie diferit, pentru că… Ar trebui să port mască acum, dar sunt singur în studio (…) Ăsta a fost visul meu, de la 13 ani, şi încă îmi trăiesc visul. Asta e incredibil. Au trecut mulţi ani de atunci, şi încă-mi place la nebunie. Şi-mi place să cânt live! Îmi place să şi să ies în lume cu ele. Publicul ştie că-i iubesc, şi ei mă iubesc pe mine. Ne simţim bine împreună”, a spus artistul.

 

 

Sursa ringostarr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *