Category: News

După ce au lansat, cu succes, „Omul invizibil’ (2020), cu Elizabeth Moss, care a avut un buget de 7 milioane de dolari și încasări de 122 de milioane (chiar înainte de închiderea cinematografelor din motive de pandemie), studiourile Universal pun deja la cale premiera filmului „ Wolfman’, cu Ryan Gosling drept cap de afiș, anunță Variety. 

În ultimele luni, directorii de la Universal au avut în vedere diverși regizori pentru proiect și se pare că cele mai multe sorți de izbândă pentru a se ocupa de acesta le are Cory Finley, regizorul recentului „Scandal în educație’ (2019), cu Hugh Jackman și Allison Janney. Încă nu se cunosc detaliile poveștii, dar se presupune că acțiunea din „Wolfman’ va fi plasată în prezent, că atmosfera va fi asemănătoare cu cea din „Prădător de noapte’ (2014), cu Jake Gyllenhaal, și că din film nu vor lipsi accentele fantastice.

Lauren Schuker Blum și Rebecca Angelo („Orange is the New Black’) vor scrie scenariul, bazat chiar pe o idee ce-i aparține lui Ryan Gosling. Acesta are un punct de vedere categoric asupra noii povești, iar studiourile Universal sunt deschise, se pare, la sugestiile regizorilor cu privire la evoluția monștrilor cinematografici. Inițial, acestea avuseseră intenția de-a crea un univers în care mai mulți monștri să fie conectați, dar după eșecul peliculei „Mumia’ (2017), cu Tom Cruise, au fost silite să-și reevalueze planurile și să favorizeze acele trăsături particulare care au făcut monștrii respectivi să dăinuie în timp.

Încă nu se cunoaște însă data la care vor începe filmările. Ryan Gosling va fi, cu siguranță, vedeta filmului, însă actorul (care a jucat, în 2018, în „Primul om pe Lună’) mai are în proiect și o producție care va avea ca erou un astronaut, realizată de studiourile MGM. Aceasta nu are încă titlu, dar scenariul său va fi o adaptare după o carte de Andy Weir (autorul peliculei „Marțianul’), iar regia le va reveni lui Phil Lord și Christopher Miller, recent cooptați în proiect.

 

Sursa urban.ro

(Foto: theplaylist.net)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *