Category: News

Rapperul Kanye West este cel mai bine plătit artist din lume şi se clasează pe locul al doilea în lista celebrităţilor cu cele mai mari venituri în ultimul an, potrivit revistei Forbes.

În clasamentul celebrităţilor cel mai bine plătite, West, cu 170 de milioane de dolari, se află după Kylie Jenner (590 de milioane de dolari), iar următorul artist din listă este Elton John, pe locul al 13-lea, cu 81 de milioane de dolari.

Ariana Grande ocupă locul al treilea între artişti, cu 72 de milioane de dolari, iar top 5 este completat de grupurile Jonas Brothers, cu 68,5 milioane de dolari, şi Chainsmokers, cu 68 milioane de dolari.

Fobes a lansat joi lista anuală „World’s Highest Paid Musicians”.

În top 10 sunt incluşi: Ed Sheeran – 64 millioane de dolari, Taylor Swift – 63,5 millioane de dolari, Post Malone – 60 millioane de dolari, The Rolling Stones – 59 millioane de dolari şi Marshmello – 56 millioane de dolari.

Lista cuprinde şi nume ca Jay-Z (53,5 milioane de dolari), Billie Eilish (53 milioane de dolari), Jennifer Lopez (47,5 milioane de dolari) şi Metallica (40,5 milioane de dolari).

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *