Category: News

Reese Witherspoon va reveni în „Blonda de la Drept 3′, anunță The Hollywood Reporter. Pelicula este cel mai recent film din seria inaugurată în 2001 de comedia „Blonda de la Drept’, al cărei succes a depășit până și așteptările realizatorilor săi.

În momentul în care s-a lansat, deși a avut cronici deloc flatante, „Blonda de la Drept’ a obținut rapid încasări internaționale de 141 de milioane de dolari (la un buget de 18 milioane), devenind peste noapte un succes de public.
Înainte de izbucnirea pandemiei, „Blonda de la Drept 3′ figura printre cele mai așteptate pelicule ale anului 2020. Filmul va fi produs de MGM, iar scenariul le va reveni lui Mindy Kaling și lui Dan Goor, care au semnat deja contractul.

Mindy Kaling este creatoarea serialelor de comedie „Champions’ și „The Mindy Project’ – difuzat timp de cinci ani – și autoarea scenariului câtorva episoade din „La birou’, iar Dan Goor a fost regizor și scenarist al apreciatului „Parks and Recreation’ și unul dintre creatorii serialului de comedie „Brooklyn Nine-Nine’.
Reese Witherspoon va juca pentru a treia oară rolul răzbătătoarei Elle Woods, dar va fi prezentă pe generic și în calitate de producătoare, prin compania sa, Hello Sunshine. Alături de ea le vom revedea și pe vechile prietene ale eroinei, Serena (Alana Ubach), Paulette (Jennifer Coolidge) și Margot (Jessica Cauffiel).

Proiectul filmului „Blonda de la Drept 3′ exista încă din iunie 2018. Reese Witherspoon confirmase, atunci, că scenariul va fi scris de autoarele poveștii din 2001, Kirsten Smith și Karen McCullah, deși acestea nu s-au regăsit nici pe genericul filmului „Blonda de la Drept 2′ (2003), continuarea aventurilor eroinei care adusese o puternică adiere roz pe băncile austere de la Harvard. Cu încasări internaționale de aproape 125 de milioane de dolari față de un buget de 45 de milioane, și acesta s-a dovedit, la vremea sa, o producție foarte rentabila.

 

Sursa  adevarul.ro

(Foto: zimbio.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *