Category: News

Montreux Jazz Festival a anunţat că distribuie online, gratuit, peste 50 de concerte din cei 54 de ani de istorie, între care James Brown, Johnny Cash, Nina Simone, Marvin Gaye, Run-DMC, The Raconteurs, Alanis Morissette, Phil Collins, Wu-Tang Clan şi Korn.

Concertele sunt disponibile gratuit în prima lună, prin site-ul montreuxjazzfestival.com.

Mathieu Jaton, CEO al Montreux Jazz Festival, a transmis: „Suntem încântaţi să aducem magia Montreux Jazz Festival în casele oamenilor, oferind on-demand acea atmosferă unică şi momente de neegalat. Sperăm că în aceste momente dificile fanii se vor bucura de aceste concerte ca memento al sentimentului de comunitate pe care festivalul l-a încurajat mai mult de 50 de ani”.

Anunţul lineup-ului pentru ediţia de anul acesta, programată să aibă loc între 3 şi 18 iulie, trebuia să fie făcut joi, dar „având în vedere circumstanţele excepţionale cu care ne confruntăm toţi, acest anunţ este amânat”.

Organizatorii au spus că urmăresc atent evoluţia situaţiei provocat în lume de Covid-19 şi că, pentru moment, perioada de desfăşurare a festivalului rămâne aşa cum a fost stabilită.

Sursa news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *