Category: News

„Mission: Impossible 7”, continuările „Avatar”, „Matrix 4”, „Competencia oficial” şi „The Prom” se numără între zecile de filme a căror producţie a fost amânată sau blocată din cauza pandemiei de Covid-19, potrivit deadline.com.

Disney – Filmările pentru continuările „Avartar”, realizate de James Cameron, au fost suspendate în Noua Zeelandă. „Avatar 2” şi „Abatar 3” urmau să fie finalizate în primăvara acestui an.

 

„The Last Duel” al lui Ridley Scott a fost blocat, pe 13 martie, pentru o perioadă nedefinită. Filmările urmau să aibă loc în Irlanda. Scott va începe editarea filmărilor făcute până acum.

 

„Home Alone” al Disney+, cu Ellie Kemper, Archie Yates şi Robe Delaney, este momentan blocat în Canada.

MGM – Producţia lungmetrajului „Samaritan” cu Sylvester Stallone, a intrat pe 14 martie într-o  pauză de minim două săptămâni.

Netflix – „The Prom”, adaptare semnată de Ryan Murphy a musicalului omonim, cu Meryl Streep şi Nicole Kidman, şi-a oprit producţia în Los Angeles cu câteva zile înainte de începerea filmărilor.

„The Harder They Fall”, western cu o distribuţie condusă de Idris Elba şi Jonathan Majors, regizat de Jaymes Samuel, urma să fie filmat în New Mexico, însă această etapă este amânată cel puţin două săptămâni.

Paramount – „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise, şi-a oprit producţia, în Italia, pe 24 februarie.

Sony – Preproducţia adaptării „Uncharted” a fost pusă în aşteptare pentru cel puţin şase săptămâni. Tom Holland şi Mark Wahlberg vor juca în filmul regizat de Ruben Fleischer. Lungmetrajul este programat să fie lansat pe 5 martie 2021.

 

A fost amânată cu două săptămâni producţia şi în cazul „The Nightingale”, cu surorile Elle şi Dakota Fanning.

Universal – Producţia „Jurassic World: Dominion”, care se desfăşura în Hawaii, a fost suspendată pe 25 februarie.

În pauză se află şi producţia dramei „Flint Strong” al lui Rachel Morrison, dar şi o comedie ce va fi regizată de Nick Stoller.

Warners Bros. – Producţia „Matrix 4”, în Berlin, a fost oprită.

Filmul biografic despre Elvis Presley, cu Tom Hanks în distribuţie, se află, de asemenea, în pauză, după ce actorul a fost testat pozitiv cu Covid-19.

„The Batman”, cu Robert Pattinson, şi-a oprit producţia pentru două săptămâni începând cu 14 martie. Este posibil ca ea să fie mutată din Londra în Liverpool.

 

În Maroc urma să fie finalizat, săptămâna trecută, „The Forgiven” al lui John Michael McDonagh, cu Ralph Fiennes, Jessica Chastain, Caleb Landry Jones şi Saïd Taghmaoui. Echipa a părăsit ţara înainte de încheierea producţiei.

Drama „The Card Counter”, de Paul Schrader, cu Oscar Isaac, Tiffany Haddish şi Willem Dafoe, şi-a oprit producţia în Biloxi, Mississippi, cu cinci zile înainte de finalizarea filmărilor. Unul dintre actorii din distribuţie a fost testat pozitiv.

Sursa news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *