Category: Echipa, News

The Weeknd a lansat pe 20 martie albumul „After Hours”, al patrulea material discografic din cariera sa. După un EP de despărţire în 2018 artistul a revenit la un sound înţesat de influenţe ale anilor ’80, sintetizatoare şi ode aduse vieţii de noapte.

Materialul este produs de către The Weeknd, alături de nume precum Metro Boomin, Ricky Reed, Max Martin şi alţii. În spatele acestei colecţii de piese se află nu doar un artist, ci şi o „persona concept”, un personaj adus de The Weeknd în toate reprezentaţiile live şi videoclipurile oficiale. El trăieşte doar noaptea, are faţa plină de sânge, plasture pe nas şi un costum roşu. Îi plac maşinile rapide, fotomodelele de pe Instagram şi narcoticele, dar nu se dă înapoi de la o luptă cu pumnii.

„After Hours” a fost prefaţat de single-urile „Blinding Lights” şi „Heartless”, care au cucerit rapid topurile. Am putut asculta recent şi track-ul „After Hours”, care întregeşte un peisaj sonic al unui maniac al petrecerilor nocturne, care se refugiază în singurătate, vanitate şi îşi linge rănile sentimentale în mod exuberant. Abel Tesfaye a scos toate armele din arsenal: vocea de înger, auto tuning, sintetizatoare moştenite de la colaborarea cu Daft Punk pe „Starboy” şi sensibilităţi R&B.

Noul LP include 14 melodii şi este primul material al canadianului care nu include nici o colaborare.

Sursa www.infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *