Category: News

În cartea „Facebook: The Inside Story”, scrisă de Steven Levy, editor la Wired, a apărut informația conform căreia Mark Zuckerberg și-ar pune angajații să-l usuce la subraț înaintea unui discurs, scrie BBC. Un purtător de cuvânt a spus că nu crede această informație, dar pe internet mulți au făcut glume pe seama lui Zuck și a transpirației. Alții au spus că, dacă este adevărat, acțiunea este ilegală.

Se pare că înaintea unor discursuri importante Zuckerberg își pune angajații de la departamentul de comunicare să-l usuce la subraț cu foehn-ul. New York Post scrie că Zuckerberg este aproape obsedat de imaginea sa publică și vrea să pară relaxat și să ascundă orice urmă de nervozitate. A rămas celebru un interviu de acum zece ani în care Zuckerberg a transpirat excesiv.

Un purtător de cuvânt spune că se îndoiește că informația ar fi reală și spune că, dacă ar fi adevărat, acțiunea s-ar fi produs la cererea echipei de comunicare și nu a lui Zuckerberg.

Mulți au glumit apoi online pe seama informației. Spre exemplu, Jack Dorsey, șeful Twitter, a scris că nu a cerut așa ceva de la echipa de comunicare, dar că ar face acest serviciu pentru oricine din echipă i-ar cere-o.

Relatând subiectul, Washington Examiner scrie că, dacă o astfel de cerință a existat, ar putea fi ilegală, fiindcă doar cineva cu licență de cosmetician poate face un astfel de serviciu. Alții au spus însă că nu este ilegal, ci exagerat.

Sursa: www.digifm.ro

Foto: www.digifm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *