Category: News

Ducele şi ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârşitul acestei luni pentru a-şi îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului citat de CNN.

În perioada pe care o vor petrece în Marea Britanie, prinţul Harry şi Meghan Markle vor discuta cu regina despre folosirea cuvântului „regal” în brandul pe care vor să-l lanseze după ce au decis brusc să înceapă o nouă viaţă în Canada, scrie Reuters.

„În timp ce ducele şi ducesa de Sussex fac pasul înapoi ca membri superiori ai familiei regale şi vor lucra pentru independenţa financiară, utilizarea cuvântului «regal» în acest context trebuie revizuită”, a spus o sursă regală. „Discuţiile sunt încă în curs”, a adăugat sursa.

Presa britanică scrie că cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra.

Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham şi tot atunci urmează să îşi lanseze şi brandul „Sussex Royal” odată cu o fundaţie non profit cu acelaşi nume.

Sursa: www.mediafax.ro

Foto: www.cnbc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *