Category: News

Cand doua vedete devin un cuplu, toata lumea afla povestea, in cele mai mici detalii. Oare exista exceptii de la aceasta regula nescrisa?

Fie relatia a durat putin, fie lucrurile nu s-au intamplat la timpul potrivit. Exista foste cupluri de celebritati atat de discrete in legatura cu viata lor privata, incat doar cei mai experimentati paparazzi au reusit sa afle cateva detalii.

O actrita si un star rock, o cantareata si un actor sau, de ce nu, o personalitate TV si un producator muzical. Au fost impreuna, ceva nu a mers, iar apoi s-au despartit.

1. Sandra Bullock si Ryan Gosling

Actrita din „The Proposal” si actorul din „La La Land” au fost impreuna de la finalul anului 2001, pana in 2003.

Ce-i drept, a trecut foarte mult timp de atunci si toata lumea a uitat de aceasta pereche. Cu toate acestea, nici la vremea respectiva, cei doi nu s-au afisat foarte des impreuna.

Cei doi s-au cunoscut pe un platou de filmare, pe cand Ryan avea doar 21 de ani, in timp ce Sandra implinise deja 37.

Top 3 foste cupluri celebre atat de discrete, incat nici macar nu ai aflat despre ele

Intr-un interviu acordat publicatiei Cosmopolitan, actrita a spus despre Ryan Gosling ca „o linisteste si este ca un mic Buddha in viata ei foarte agitata”. La randul sau, Ryan a declarat ca, in acea perioada, a avut una dintre cele mai dragute iubite. Nu a mentionat niciun nume, dar a fost clar la cine se referea.

2. Mila Kunis si Macaulay Culkin

Ce au in comun pustiul din „Singur acasa” si tanara sexy din „Friends with Benefits”? Au fost impreuna timp de aproape zece ani!

Stim ca este greu de crezut, insa Mila si Macaulay au fost unul dintre mai discrete foste cupluri de celebritati. Cei doi s-au imprietenit in 2002, iar despartirea a avut loc in 2011, cand cei mai infocati fani ai actorilor se asteptau la o nunta.

Priyanka Chopra vorbeste despre sotul ei, Nick Jonas: 5 citate incredibile despre o iubire pura

Cu toate acestea, Mila Kunis a povestit pentru presa, ceva mai tarziu, ca pe atunci nu credea in casatorie si nu ar fi facut asta nici in ruptul capului. Motivul despartirii lor este vag, insa se pare ca actrita isi dorea sa petreaca mai mult timp singura.

3. Nicole Kidman si Lenny Kravitz

Vestile circula repede in showbiz, insa acesta nu a fost cazul si pentru unul dintre cele mai interesante foste cupluri de celebritati. Presa a aflat ca Lenny si Nicole au fost logoditi de-abia dupa 15 ani de la eveniment.

Desi povestea nu a fost aflata in intregime, zvonurile spun ca actrita a inchiriat un apartament de la starul rock si, astfel, cei doi s-au cunoscut mai bine.

In 2007, Nicole a mentionat, intr-un interviu, ca a fost logodita „cu cineva”, insa lucrurile nu au mers, caci niciunul nu era inca pregatit pentru casatorie.

In prezent, Nicole Kidman imparte platoul de filmare cu Zoe, fiica lui Lenny Kravitz. Aceasta din urma a spus ca nu a mai vazut-o pe Nicole, inainte de filmarile pentru serialul „Big Little Lies”, de foarte multa vreme. „A fost o perioada cand locuiam impreuna. Avem vreo 13 ani, ma ducea des la film si se purta foarte dragut cu mine”, povesteste Zoe.

sursa: www.andreearaicu.ro

sursa foto: Getty Images

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *