Category: News

Actrița laureată cu Oscar (29 de ani) e în plin proces de pregătire a nunții ei cu dealerul de artă Cooke Maroney, cu care s-a logodit în urmă cu șapte luni.

În tradiția occidentală, invitații de la nuntă nu oferă cadouri în bani mirilor, ci aceștia din urmă își deschid o listă cu diverse obiecte de folosință casnică, iar invitatii le cumpără și le oferă proaspeților însurăței și la fel a procedat și Jennifer. Astfel, pe lista dorințelor actriței se află obiecte de decor, ustensile de bucătărie, accesorii de călătorie, de wellness și electrocasnice – un set de fondue de 120 de dolari, un serviciu de masa de 374 de dolari, o carafa de vin de 50 de dolari, un slow-cooker de 190 de dolari, un aparata de facut paste de 67 de dolari, un espressor de 750 de dolari sau un platou de marmura de 16 dolari.

”Îmi place să fiu gazdă și dau petreceri pentru prieteni și familie. Îmi place să stau în bucătărie și să încerc rețete noi, iar când gătesc pentru doi e și mai distractiv”, a declarat actrița.

Jennifer Lawrence și-a ales deja rochia de mireasă și locul în care va avea loc nunta și vrea ca evenimentul să fie unul relaxat, tradițional, alături de prietenii cei mai apropiați și de familie.

 

 

sursa: www.alistmagazine.ro

sursa foto: Hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *